Boek 3 - Verbond

Het een-na-laatste deel van de Revolutie serie, Boek 3 - Verbond, is bijna hier! De burgeroorlog loopt steeds verder uit de hand. En niet alleen in Eslor dreigt de situatie verder en verder uit de hand te lopen. Naria zoekt naar bondgenoten om de Koperen Troon te herwinnen, maar ook Adelard zit niet stil. Nieuwe vrienden, nieuwe en oude vijanden. De grote eindstrijd van de meest recente grote oorlog sinds de Stormvloed komt in zicht.

Boek 3 is voor te bestellen door mij via mijn socials een berichtje te sturen, en in de webshop van de uitgeverij.

Flaptekst

Larissa Klein Bennink (1994) schrijft al verhalen vanaf het moment dat ze een pen vast kan houden. Op jonge leeftijd zei ze dat ze boeken ging schrijven. Dit doet ze het liefst in het fantastisch genre. Larissa is graag creatief bezig. Ze is een wereldbouwer en toneelspeler met een grote voorliefde voor geschiedenis, mythologie en Dungeons & Dragons.

De zoektocht naar bondgenoten brengt de Zwarte Roos naar Izora, waar de Vijf Prinsen ingestemd hebben met een ontmoeting. Hoewel er nieuwe vriendschappen gesloten worden, lijken spanningen door geesten en een duister visioen een verder bondgenootschap in de weg te staan. Naria hoopt dat het hen in Sylvisia beter afgaat. De vorsten zijn immers haar familie. Het verschil tussen haar en haar familie kan echter niet groter zijn. De Beoran speelt maar al te graag op Naria’s onzekerheden in.

De barrière rondom Chateau Wolf staat op breken. Er is nog maar weinig tijd voor de schaduwwezens het fort binnendringen. Alan en zijn nieuwe vrienden worden naar verborgen ondergrondse gangen geleid. Hier liggen oude geheimen verborgen die van groot belang kunnen zijn in de strijd tegen het Volk. Maar met de monsters op hun hielen is het de vraag of ze op tijd antwoorden vinden.

De verdeeldheid in Eslor wordt met de dag groter. De burgeroorlog dreigt de grens over te gaan. Om dit te voorkomen krijgt Adelard steun vanuit onverwachte buitenlandse hoek. Een stem vanuit het duister doet grootse beloftes, maar de prijs is meer dan Adelard bereid is te betalen.

Boekomslag met vurige achtergrond met metalen frame. Het frame heeft een ronde opening aan de onderzijde waarin een brandende stad afgebeeld wordt. De bovenzijde is helemaal open. Hierin staat de titel Revolutie - boek 3 - Verbond