Bestellen


Ben je na het lezen van de flapteksten en het bekijken van de stadskaart nieuwsgierig geworden naar de Revolutie-serie? Hebben we elkaar op een beurs gesproken maar is het er niet (meer) van gekomen om mijn boek te halen? Of ben je mijn boeken ergens anders tegengekomen? Hoe je mijn boeken ook gevonden hebt, ik ben blij dat je hier bent!
Op deze pagina kun je vinden hoe je een exemplaar van Inwijding, Onttroond, en/of Verbond kan bestellen Wil je een gesigneerd exemplaar en wil je niet wachten tot de volgende beurs waar ik met de uitgeverij aanwezig ben? Dat vind ik leuk om te horen! Stuur me een berichtje via Facebook of Instagram met je gegevens. Dan zorg ik dat er een boek jouw kant op komt!*

Het boek is natuurlijk ook te bestellen bij de webshop van de uitgeverij, en bijvoorbeeld de (online) boekhandel, Bol en Amazon. De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Lees je liever digitaal? Dat is geen probleem! Inwijding en Onttroond zijn al beschikbaar als E-Book. Verbond volgt nog.

 

*LET OP: Gesigneerde exemplaren verzenden kan ik helaas alleen binnen Nederland doen. De verzendkosten naar het buitenland zijn (bijna) de helft van de prijs van de boeken zelf.

Boekomslag met vurige achtergrond met metalen frame. Het frame heeft een ronde opening aan de onderzijde waarin een brandende stad afgebeeld wordt. De bovenzijde is helemaal open. Hierin staat de titel Revolutie - boek 3 - Verbond

€27,50 - Boek 3 - Verbond 

E-Book nog niet verkrijgbaar