Boek 1 - Inwijding

 

Waar het hele avontuur begint. Revolutie - Boek 1 - Inwijding is de start van een spannende steampunk-fantasy reeks. Vol spanning, magie, politiek intrige en (onverwachte) vriendschappen.
Na jaren voorbereiding is het eindelijk zo ver. De Revolutie staat op het punt hun (snode) plannen uit te voeren. Alles gaat afhangen van die ene belangrijke dag: de Inwijding van Naria Sterling. Eslor staat aan de vooravond van wat nog wel eens een groot conflict kan worden. Eén ding is in ieder geval zeker: tijden gaan veranderen, en niets zal daarna nog hetzelfde zijn...

Op deze pagina is de flaptekst, cover en boektrailer terug te vinden. Op andere pagina's verschijnt de komende tijd achtergrondinformatie over de wereld waar de serie zich afspeelt. Revolutie - Boek 1 - Inwijding is te koop bij de (online) boekhandel, de webshop van de uitgeverij, of door mij een bericht te sturen.

Neem ook eens een kijkje bij de interactieve stadskaart van Obsidisturm, voor wat extra informatie over de wijken van de Esloriaanse hoofdstad.

Flaptekst

 

Larissa Klein Bennink (1994) schrijft al verhalen vanaf het moment dat ze een pen vast kan houden. Het fantasygenre is haar favoriet. Ze is een wereldbouwer en toneelspeler met een grote voorliefde voor geschiedenis en mythologie.

Over iets meer dan twee maanden neemt Naria Sterling de Koperen Troon over van haar ouders. Er is alleen één probleem: Naria heeft de Vonk, het in Eslor streng verboden talent voor magie. De Monarchen hebben de bevolking daarom verteld dat hun dochter lijdt aan een mysterieuze ziekte. Het volk zit echter niet te wachten op een zwakke leider. In de duistere hoekjes van de stad Obsidisturm smeden zij een complot om voor eens en altijd van de familie Sterling af te komen.

Alles loopt uit de hand wanneer Naria midden in een aanslag belandt en de strijd om de macht tussen Royalisten en Revolutionairen losbreekt. Daarbovenop sluit ze, zonder haar ware identiteit te onthullen, vriendschap met de luchtpiraten van de Zwarte Roos. Zij leren haar dat de wereld niet zo zwart-wit is als haar altijd verteld is. Naria’s dubbelleven begint…

Twee grote geheimen: de ware aard van haar ziekte en haar identiteit. Een rijk op de rand van een grootschalige burgeroorlog. De tijden zijn aan het veranderen. De Revolutie is hier.

Boekomslag Revolutie boek 1 Inwijding