“Revolutie” is de serietitel van mijn boeken. Boek 1 – Inwijding – is officieel verschenen op 4 augustus 2021. Het is te koop bij de (online) boekhandel, de webshop van de uitgeverij, of door mij een persoonlijk bericht te sturen. Daarna volgen er nog drie delen met, zoals de planning er nu uitziet, steeds anderhalf jaar ertussen. Of het hele verhaal na deel vier verteld is… dat is natuurlijk nog maar de vraag. 😉

Deze steampunk-fantasy serie speelt zich af op het continent Areogos. Boek 1 speelt zich voornamelijk af in en rondom de Esloriaanse hoofdstad Obsidisturm. Wil je alvast wat weten over de stad en de verschillende wijken? Kijk dan op de landkaart. Klik rond en lees hoe de wijken eruit zien, wat voor personen er wonen en hoe het leven er zo ongeveer uitziet.

Meer informatie over de locaties, personages, een flaptekst, en alles wat er verder bij het avontuur dat een boek (of een hele serie) uitbrengen is, zal met verloop van tijd op deze website verschijnen. Houd hiervoor ook mijn sociale media en blog in de gaten!
En geniet in de tussentijd van de cover van het eerste deel! Of kijk hieronder naar de boektrailer.

Menu