Boek 2 - Onttroond


Verschenen in november 2022. Het vervolg in de Revolutie-serie gaat verder kort na het einde van deel 1. Volg de bemanning van de Zwarte Roos, ontmoet nieuwe personages en oude bekenden. Op deze pagina is de flaptekst en boekomslag terug te vinden.

Flaptekst


Larissa Klein Bennink (1994) schrijft al verhalen vanaf het moment dat ze een pen vast kan houden. Het fantasygenre is haar favoriet. Ze is een wereldbouwer en toneelspeler met een grote voorliefde voor geschiedenis en mythologie.

De burgeroorlog is losgebarsten in Eslor. Naria geeft zichzelf de schuld van alles wat er gebeurd is. Wanneer Elias en zij door de Raad van Sitran ontboden worden om rapport uit te brengen over de Esloriaanse situatie, raken ze onverhoopt verstrikt in een verraderlijk politiek spel.

Ook anderen worden geconfronteerd met hun eerdere keuzes. Alan probeert een nieuw thuis te vinden in IJzerpoort nu de stad in handen van de artificiali is. Gideon komt oog in oog te staan met mensen waarvan hij niet had gedacht hen ooit nog te zien. En Isabella besluit de Zwarte Roos te helpen, met gevaar voor eigen leven.

Adelard is druk bezig met zijn plannen om de macht over te nemen. Een mysterieus artefact lijkt de ideale kans om de overhand te krijgen op zijn tegenstanders. De vijand is echter dichter in de buurt dan hij verwacht.

Menu